10 d’octubre 2020

PRIMERA SETMANA D'OCTUBRE

 Aquesta setmana:

- A mates, hem continuat repassant la numeració fins el 99 i les restes. Ho feim tan bé que na Maria ja ens ha donat el llibre de mate + de SEGON. Quina alegria hem tengut.

- A llengües, entre altres coses, hem fet un bingo de paraules, per treballar vocabulari i aprendre a escriure correctament dies, mesos i estacions de l'any. Ha estat molt emocionant, quins nervis que hem passat. Ens ha agradat tant que ja tenim un cartró preparat per repetir la setmana que vé.

- A educació física, hem jugat amb cercles i hem fet alguns jocs molt divertits de dreta i esquerra per treballar la lateralitat.

Joc som amables


Joc ones i tormenta

  • I hem acabat la setmana, escoltant el conte “ Fins que ens puguem abraçar”. Ha estat molt emotiu, ja que hem aprofitat per fer una conversa en cercle i tots i totes hem pogut compartir les ganes que tenim d'abraçar alguna persona o simplement poder visitar-la com ho feiem abans de la pandèmia. Hem vist que hi ha moltes maneres de demostrar a algú que l'estimam, una paraula, un gest...Igual que ho ha fet la tortuga i l'eriçó del conte, noltros també hem inventat altres maneres d'abraçar.


Aquí vos deix el conte per a que ho expliqueu a les famílies. I més a baix, la cançó que hem escoltat aquesta setmana dels mesos de l'any. Recordau que dimarts farem una proveta de dies, mesos i estacions. 






Molt bon pont exploradors i exploradores de l'espai!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada