15 de gener 2021

TORNAM DE VACANCES- SANT ANTONI

 Hem tornat de vacances amb moltes ganes.  

Divendres 8 vàrem aprofitar per contar-nos moments i noves experiències de les vacances. Els protagoniestes de la nostra conversa varen ser els Reis i el Pare Noel. 


Durant els primer trimestre ens vàrem portar tan bé que trobàrem una regal i una carta dels Reis Mags. Necessitàvem un calendari del 2021 per fer el bon dia, així que ens organitzàrem i el creàrem noltros mateixos. Mirau que xulo. 
Durant les vacances, la nostra companya Iris ha fet els anys. Tots ja tenim 7 anys!!! Li vàrem fer un detallet ben dolç i escoltàrem la seva cançó preferida. 

                         Molts d'anys estimada!!!


Aquesta setmana també hem après a sumar duent i  hem pogut donar resposta a una de les nostres preguntes sobre asteroides, cometes i meteorits. 


Hem aprofitat la festa de Sant Antoni per treballar expressió i comprensió escrita. Després d'observar els diferents dimonis de Mallorca, hem creat el nostre propi dimoni i hem fet una descripció. Mirau quina por que fan.

Na Maria Ferrer i els seus germans enguany no ens han pogut alegrar la festa de Sant Antoni a so de ximbomba, però ens han enviat un vídeo que ens ha encantat " Quatre nocions de ximbomba". Moltes gràcies família. 


Després d'aquest vídeo tan xulo, hem fet una feineta i hem acabat la setmana glosant i intentant fer sonar la ximbomba.

 

Ah!!! També ens han visitat des de la porta dos dimonis d'Inca , el dimoni de Montuïri i un dimoni de Manacor. 


VISCA SANT ANTONI!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada