21 de maig 2021

ANAM AL MERCAT

A partir de la paraula gastronomia practicam la g/gu. També aprofitam per saber com s'utilitza un diccionari.  Cercam que significa gastronomia. Ens agrada tant que li demanam a na Maria per cercar el significat de més paraules. 

Tallers per treballar g/gu.

A educació física ens iniciam en el bàsquet.  Ens encanta!A matemàtiques,  hem començat a estudiar les taules de multiplicar. Ja en teniem moltes ganes!!! També hem fet una taula de dades i un gràfic de barres del nostre fruitòmetre. 


Anam al mercat per investigar els preus dels productes que tenim a la nostra botigueta MON VEGETAL. Primer ens organitzam, ens repartim les feines i després sortim cap al mercat. 

Acabam la sortida berenant de la fruita que hem comprat. Avui hem pogut acabar la botigueta. Ja tenin clar els euros i els quilos, així que ja esteim a punt per començar a comprar i vendre. 

Mentre alguns acaben els detalls de la botiga, els altres començam a aferrar llegums i cereals per a fer un collage. La porta que vàrem fer a principi de curs ja estava rompuda. La setmana passada decidírem elaborar una altra decoració molt senzilleta, però que ens ha duit a una conversa molt enriquidora. 


BON CAP DE SETMANA


LA SETMANA QUE VE SERÀ MOLT DIVERTIDA!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada