04 de juny 2021

COMENÇAM JUNY

Aquí teniu una ullada a la primera setmana de juny. 


Acabam el mes i treballam el calendari. 
La fundació Save the Children va rebre 2425 euros dels punts de llibre solidaris que vàrem vendre. Ens han enviat un diploma d'agraïment. 
           MOLTES GRÀCIES FAMÍLIES!!!


A educació física, ja controlam els pals de hoquei. A matemàtiques, seguim amb la mesura. Després de les mesures de massa (kg), ara ens toca la capacitat (litre). Com ja sabeu el més passat vàrem treballar la llegenda de Sant Jordi. Na Savina, ens ha duit un llibre que ens conte tres llegendes diferents de Sant Jordi; la versió del cavaller,  la versió de la princesa i la del drac.

 Ens ha encantat, perquè ens ha ensenyat que no tot és el que pareix, hem d'escoltar i deixar xerrar a tothom abans de jutjar. 


Acabam el projecte d'alimentació investigant la quantitat de sucre que duen alguns aliments.
Explicau la nostra petita investigació a casa i així tots prendrem consciència de la importància de dur una dieta saludable i sense sucre. 
A educació artística acabam les obres fetes amb llegums i cereals. Alguns ja començam les portades de les darreres feinetes. 


Acabam la setmana escoltant el conte preferit de na Maria Ferrer. Un conte fantàstic que ens ensenya a conèixer les nostres emocions i a conviure amb elles. BON CAP DE SETMANA!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada