18 de desembre 2022

TERCERA SETMANA DE DESEMBRE

 Hola a tots i a totes!

Aquesta setmana hem decidit entre tots quines manualitats de Nadal volíem fer per decorar l’aula.

Na Fàtima, en Iago i na Marta ens han explicat com se feien les seves manualitats i els hem intentat fer. Ens ho hem passat molt bé!També hem fet les portades per el projecte que hem treballat aquest trimestre sobre els Legos. A més ja hem introduït quin serà el projecte que treballarem el pròxim trimestre. A partir d’una pregunta que va sortir quan treballàvem la descripció dels nostres Legos “De quin planeta és el nostre Lego?” hem decidit que treballaríem els Planetes i l’Univers, ja vam parlar del què sabíem sobre aquest tema i del què ens agradaria saber. 


També hem jugat amb les centenes en parelles per poder practicar i recordar aquest contingut. 
A més, hem assetjat moltíssim la nadala ja que ho volem fer super bé en el concert de demà (dilluns). Hem de contar que tenim una companya nova i estem mooolt il·lusionats, ella es nom Anna Maria, quan vam saber que tindríem una nina nova a la classe ens vam posar super contents i ara volem estar amb ella tot el temps.

 

 

Salutacions!

 

Que sapigueu que ens espera una setmana molt divertida en la que farem concert, xocolatada, manualitats, cantarem...Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada