15 de gener 2023

PRIMERA SETMANA DE GENER

 Hola a tots i a totes!

Esper que hageu passat un Bon Nadal. Nosaltres hem començat la setmana amb molta energia.

Vam contar tots con ens havia anat el Nadal i com ho havíem celebrat. El Pare Noel i els Reis Mags varen venir ben carregats! A la classe també ens van dur regals: un llibret per fer mandales, ferratines i bolígrafs de colors per decorar les paraules dolces.

I un cop vam contar les nostres vacances, ja vam començar a parlar de Sant Antoni: hem contat la llegenda i com es celebren aquestes festes. Hem dibuixat un domini en grup cooperatiu, hem conegut els diferents dimonis de Mallorca, hem fet feinetes relacionades amb aquesta festa, hem escoltat gloses... 

I a Fusioart, ens han mostrat màscares de dimonis, ens han explicat les parts de la ximbomba i hem començat a fer les nostres caretes de dimonions que durem al fogueró que celebrarem el proper divendres dia 20. Ens ho hem passat molt bé!

 
















 





 

Per altra banda, vam fer conversa sobre Els Planetes i l’Univers, ja vam anotar el què volíem investigar sobre aquest tema i tenim molta feina a fer! 

També vam organitzar els grups cooperatius, vam decidir quin nom tindria cada un i vam assignar els diferents rols! Aquí us deixem una foto del nostre “taulell” de Treball Cooperatiu.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada