21 d’abril 2023

DARRERA SETMANA ABANS I PRIMERA DESPRÉS DE VACANCES

Hola tots i a totes!

Quant de temps sense passar-nos per aquí!

En aquesta entrada vos contarem el que vam fer la darrera setmana abans d’anar-nos de vacances i el que hem fet la primera setmana després de la tornada.

 

El darrer dilluns abans de Pasqua ens vàrem anar de sortida a la platja d’Alcúdia amb la finalitat de recollir fems i deixar-la ben neta. Vam anar des de la platja "Es Morer Vermell" fins a la de "Sant Pere". Ens vam sorprendre molt de la quantitat i del tipus de fems que vam trobar. També va venir la tia de na Paula de 2nA i ens va explicar coses sobre els dofins i les tortugues que podem trobar a les Illes Balears. Va ser molt interessant, ja que hi havia moltes coses que no sabíem!

 




 

La mateixa setmana vam recordar tot el que cada un de nosaltres havíem anat anotant al quadern de la Maleta Viatgera.  Ens va agradar molt recordar-ho!

 

 




I, finalment, vam llevar-li l’última cama a la Jaia Quaresma i ens vam acomiadar d’ella fins el curs que ve. Aquest cop va ser molt generosa, ja que ens va deixar ous de Pasqua de xocolate. Van ser boníssims!

L’afortunada que li va treure la darrera cama va ser... 

na Naroa!

 


 

I ara ja passem a explicar tot el que hem fet aquesta setmana:

 

Com ens enyoràvem molt i teníem moltes ganes de contar tot el que havíem fet durant les vacances, hem fet molta conversa i ho hem plasmat a una infografia.

 

 





 

Valors hem xerrat dels noms lluminosos de les nostres vides, que són aquelles persones que ens ajuden a créixer i a convertir-nos en les persones que som. Cada un de nosaltres hem sortit a explicar quins són els nostres noms lluminosos, per què ho són i els hem apuntat a unes cartolines que estan penjades a l’aula. Ha estat molt emotiu!

 































 

Matemàtiques hem repassat les sumes duent i hem començat la centena del 500. La trobem molt fàcil, ja que és molt semblant a totes les anteriors i, per tant, ja ho dominem!

 







 

Ciències hem començat el projecte de l’alimentació, ja que el darrer que vam investigar de l’Univers va ser “Què mengen els astronautes?” i vam decidir que era el moment de posar damunt la taula el què sabem i el que ens agradaria saber de l’alimentació.

El primer que hem fet és anotar tot el què ja sabem o creiem saber i, per altra banda, el què ens agradaria saber o aclarir.

 


 

Hem xerrat de quins són els nostres menjars preferits i de l’origen dels aliments. Hem après que els aliments poden provenir de les plantes (origen vegetal), dels animals (origen animal) o també d’origen mineral. Hem fet jocs de forma oral i online per practicar si hem entès quin és l’origen de diferents aliments.

 

 







 

Durant els quinze minuts de relaxació hem volgut tornar a practicar estiraments que ens ajuden a relaxar el nostre cos.

 

 


 

I, finalment, hem de contar que ahir vam anar de sortida a la fàbrica Quely! Ens va encantar, ja que ens van contar la història d’aquestes galetes, tots els tipus que existeixen i com es fan. A més, vam poder entrar dins la fàbrica i veure les màquines que empren. Vam quedar fascinats!

I ens van fer un regal: una bossa de tela amb diferents tipus de galetes Quely. 

Després de visitar-la, vam anar a un parc a berenar i jugar.

 




 


També hem de dir que aquesta setmana ja hem treballat bastantes coses de Sant Jordi, però com dilluns encara n’hem de fer més, ja aprofitarem l’entrada de la setmana que ve per explicar-vos-les totes!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada