12 de maig 2023

SEGONA SETMANA DE MAIG

 Hola a tots i a totes!

Aquestes dues setmanes hem fet activitats molt divertides!

 

Primer de tot, donar les gràcies a les famílies que van venir a visitar la nostra classe durant la Jornada de Portes Obertes. Ens va agradar molt poder mostrar-vos el què fem.

 

 










 

Hem escollit els delegats d’aquest darrer trimestre, després de presentar-se alguns candidats/es vam votar i els dos que van obtenir més vots van ser...

Na Maria i en Max!

Ells són els que ens representaran aquest trimestre. Segur que ho fan molt bé!

 

 





 

Matemàtiques hem seguit treballant els cossos geomètrics, hem fet activitats de tot tipus: interactives, manipulatives i, fins i tot, un concurs amb grup cooperatiu amb l’eina Plickers. Ens va agradar molt.

 

 










També hem començat a treballar amb els euros, ja coneixem les monedes i els bitllets, i ara ens queda practicar amb diferents preus i amb el canvi que tornaríem. 

 

 



 










Fins i tot, hem anat a jugar a la Gelateria de 2nA per poder practicar amb els euros. Un feia de venedor i els altres dos de compradors. Que divertit va ser!









Projecte i Llengües anem treballant conceptes sobre l’alimentació molt interessants. Hem descobert que els aliments saludables solen tenir menys calories que els no saludables. També hem après la diferència entre aliment elaborat i natural. Ens agrada molt aquest tema!

 











Aquesta setmana a l’escola ens han dut un aliment molt saludable, natural i d’origen vegetal que són les... FRESES. Han estat boníssimes!

 


 

Fusioart tenim una mestra nova, que es nom Elia, i és la practicant de na Jenny. Ens agrada molt perquè ens fa fer coses molt divertides de música  i estem aprenent molt!






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada