28 de novembre 2020

ACABAM EL NOVEMBRE

Com ja sabeu, dimecres era el 25-N (Dia internacional per a l'Eliminació de les Violències contra les dones). Aquest any no hem pogut fer cap activitat tots junts, però si que ens hi hem sumat i també hem volgut rompre la cadena. N'hem parlat, na Maria ens ha contat el conte " Na Daniela la Pirata" i la història de l'astronauta Samantha Cristoforetti. 

Aquestes petites accions del dia a dia, amb els nostres menuts, poden tenir un gran efecte transformador. Ens queda molt camí!











Na Livia, ens havia parlat alguna vegada de na Laika astronauta, però no havia tengut l'oportunitat d'explicar-ho bé. Així que dilluns ens va explicar molt detalladament la trista història de la cusseta Laika. Ho va fer molt bé i la varem escoltar amb molta molta atenció. 








Rercordau que fa unes setmana trobàrem el conte "Lladre de paraules"? Idò dimarts vàrem ser noltros que ens convertírem en lladres. Com autèntics lladres sortírem en parelles de la classe per anar a caçar paraules. Després, tots junts vàrem classificar les paraules en dos pots: noms propis i noms comuns. 






A educació física practicam el bot de corda i aprofitam per recordar que amb esforç i constància tard o d'hora tots ho aconseguirem. SI VOLS, POTS!




A matemàtiques, jugam amb les centenes. 



Cada dimecres gaudim de les cançons en anglès que ens ensenya na Irene. 


N'Esteban, na Beatriz i na Laia ens han sorprès amb dos planetes més i amb un Sol preciós. 





BON CAP DE SETMANA EXPLORADORS/ES I FAMÍLIES. 




















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada