04 de desembre 2020

PRIMERA SETMANA DE DESEMBRE

Dijous 3, va ser el dia mundial de la discapacitat. Els exploradors i exploradores de l'espai ens hem adherit a la setmana de l'esport adaptat. Alguns de noltros pensàvem que les persones amb alguna discapacitat no podien practicar esport. Després d'un conte, una presentació i alguns videos hem après que tan sols canviant alguna norma o algun material tothom pot gaudir de l' esport. 

Aquí vos deix el vídeo que més ens va agradar.


Mirau algunes fotos d'EF. Hem jugat a "golbol" i "boccia". Per una estoneta ens hem posat en el seu  lloc, hem experimentat les seves dificultats i  hem pres consciència del repte que suposa el seu dia a dia. 







Amb aquestes activitats ens hem adonat de la importància dels sentits. Així que hem aprofitat per estudiar i conèixer més coses dels nostres sentits.  Recordau que per dimecres heu de repassar el que hem après dels sentits i també podeu experimentar el gust i l'olfacte. Amb la mascareta ens ha estat impossible experimentar aquests dos sentits. Aquí vos deix la cançó.



A matemàtiques practicam les hores. I a llengües, cada dilluns , seguim gaudint d'una estona de racons. Jugam i aprenem!!!



Segueixen arribant planetes. N' Iris ens ha fet Mercuri!



Aquí vos deix una altra cançó que hem treballat durant la setmana "l'esperança és el regal". 

L'esperança és el regal from Hospital Sant Joan de Déu BCN on Vimeo.



CARREGAU PILES I PASSAU UN FANTÀSTIC PONT!!! 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada