25 de març 2023

QUARTA SETMANA DE MARÇ I ARRIBADA DE LA PRIMAVERA

 Bon dia a tots i a totes!

Aquesta setmana ha començat la PRIMAVERA!

Ens encanta aquesta estació, ja que comença a fer bon temps.

 

Ciències hem repassat tot el que hem après aquest trimestre sobre l’Univers. Hem après moltíssim i ja hem contestat a totes les preguntes que ens havíem fet al principi. A més, ho hem repassat amb una eina online que es diu Kahoot i ens ha encantat (és una espècie de “Trivial”, en el que et fan preguntes i tu has d’escollir el color de la resposta correcte, es pot jugar de manera individual o en grup. Nosaltres hem jugat en grup cooperatiu i ens ho hem passat molt bé! 

A més, dins aquesta plataforma podeu trobar Kahoots de qualsevol tema que vos agradaria repassar o treballar. Aquí vos deixo l’enllaç del que vam fer nosaltres sobre l’Univers per si el voleu tornar a fer a casa amb els nins i nines.

 

https://create.kahoot.it/share/lunivers/e4bccd3f-5d37-4595-851e-fcdb30a1e110

 

 








 

També hem continuat treballant sobre el Reciclatge i el Canvi Climàtic. Hem descobert que depenent de l’objecte que tirem a terra pot tardar moltíssims d’anys a degradar-se, fins i tot 1.000 anys. Vàrem quedar espantats i vam arribar a la conclusió que hem de cuidar molt al nostre planeta, ja que són accions que no requereixen molts esforços i sí que ens donen grans resultats!

 

 


 

Fusioart hem continuat fent els nostres personatges amb materials reciclats en grups cooperatius. Na Jenny ens va mostrar exemples de quadres semblants que podem trobar a TIRME i queden molt originals i guapos. A veure si els nostres ens quedaran així!

 

 









 

Valors hem descobert el Mindfulness com a tècnica de meditació i ens va encantar. Na Natàlia ens va contar una història en la que ens havíem de imaginar que estàvem a la platja relaxats, escoltant el renou de la brisa i de les ones. I molts vam aconseguir desconnectar, que era l’objectiu. També vam fer conversa sobre quines accions ens ajudaven a cada un a relaxar-mos quan teníem un moment de nirvis, i van sortir idees molt interessants.

Un altre dia, als 10 minuts de relaxació, també vam practicar diferents estiraments que ens poden ajudar a relaxar el cos. 

 

 









 

Penseu que dilluns farem ioga tots els nins i nines de 2n junts a l’hora de Valors i hauríem de dur una estoreta (“esterilla”) i, si no en teniu, podeu dur una tovallola. També estaria bé dur roba còmoda.

 

 

A Llengües vam contar un conte molt divertit que es diu El país sense punta, ens va agradar molt ja que és molt divertit. 

També hem practicat en parella, de forma oral, les dites que hem après aquest trimestre. La del mes de gener, febrer i març. A veure si els aprenem de memòria i les sabem recitar les tres sense mirar.

 


 

I, per últim, la nostra estimada Jaia Quaresma aquesta setmana no ens ha fet cap trastada com les setmanes anteriors, sinó que ens ha deixat unes flors molt boniques a classe per demanar-mos disculpes pel que ens havia fet!

Ja només ens queden per llevar-li dues cames i això vol dir que queden dues setmanes per Pasqua!

Aquesta setmana ens ha deixat per resoldre un mot encreuat sobre paraules relacionades amb ella. Hi ha algunes paraules que no coneixíem, com per exemple rosari o rebosillo, ara si ens les demaneu ja vos les sabrem explicar!

L’afortunada en llevar-li ca cinquena cama ha estat...

n’Emma!

A veure qui serà el que li traurà la setmana que ve.

 

 





Fins la setmana que ve a tots/es!

 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada