03 de març 2023

ÚLTIMA SETMANA DE FEBRER I PRIMERA DE MARÇ

 Hola a tots i a totes!

Vos contarem tot el que hem fet aquestes dues darreres setmanes. 

 

La setmana passada a Castellà vam contar el conte “¿A qué sabe la Luna?”, ja que xerra del nostre satèl·lit i, per tant, està relacionat amb el nostre projecte de l’Univers. Ens va agradar molt!

 





Projecte hem estudiat les estrelles i les constel·lacions. També vam descobrir el nostre horòscop i vàrem cercar la constel·lació de cada un. Ens va parèixer molt interessant.


Per altra banda, hem preparat l'exposició oral del nostre extraterrestre. La tenim dins la carpeta per preparar-la per dijous que ve.

 







Matemàtiques vam continuar amb les centenes. Aquesta setmana va tocar la del número 300 fins al 399. A més, a racons vam seguir recordant les anteriors, com cada setmana.

  

A Fusioart hem seguit fent microespais de l’Univers: hem fet coets, dibuixos amb ceres i temperes.

 













També vam celebrar els aniversaris del mes de febrer. Els festeros van ser n’Aitor, n’Ester, na Maria i na Fatima. Ens van dur un súper berenar, va ser boníssim!




I el divendres... 

Ens va venir a visitar la Jaia Corema!

Ens va dur un dibuix per anar acolorint a l’hora de relaxació i li vam llevar la primera cama.

 

 







Aquesta setmana ha estat molt curta!

 

Hem fet conversa sobre el 8M (El dia internacional de la dona) i hem treballat sobre l’ofici de les dones de la nostra vida. Hem fet dibuixos de la nostra dona especial i l’hem dibuixada vestida amb la roba del seu ofici. Els dibuixos estan penjats a l’entrada de l’escola. Cada curs ha treballat el 8M i ha penjat els seus treballs a l’entrada. Ha quedat molt bé!

Recordeu que hem de seguir assetjant la cançó “I tu, sols tu” de El Diluvi, que dimecres que ve l’hem de cantar, ja que ja és el 8M.







La Jaia Corema ha tornat a visitar-nos avui i ens ha duit un enigme de descomposició de números. I li hem llevat la segona cama!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada